!QMS Akadémia - 2018. 10. 17

!QMS Akadémia - 2018. 10. 17

Kedves Kozmetikusok!

A !QMS Anti-aging Konferenciát (2018.10.13) követő héten kerül megrendezésre az első !QMS Akadémiánk, melyre elővételben lehet jelentkezni, illetve az egyik típusú jeggyel ingyen részt venni.

A !QMS Akadémia megelőz minden tréninget, mely során a kezeléseket el tudjátok sajátítani. Arra szolgál, hogy 4 órában megismerjétek a Dr. Schulte professzor által nyújtott szépségprogramot elméletben és gyakorlatban is: a saját bőrötökön megtapasztaljátok a !QMS bőrmegújító, bőrápoló, otthon is használható rendszerét. 

 

 

Tudnivalók a napról:

- Érkezés 9:45-kor

- Kérünk titeket, hozzatok magatokkal szendvicset vagy könnyű ételt, amit a 4 óra alatt el tudtok fogyasztani, de mi is készülünk nektek kávéval, teával, ásványvízzel, rágcsálnivalóval.

- Ha tehetitek, smink nélkül érkezzetek, de nem jelent problémát a smink sem, megmutatjuk, hogyan lehet eltávolítani a !QMS tisztító termékeivel.

- Az Akadémia időtartama: 10:00-14:00 óráig tart, utána lehetőség van vásárlásra is.

- Az Akadémia részvételi díja: 18.900Ft/fő

- Regisztrációd érvényesítését a részvételi díj utalásával tudod megtenni, ezért részvételi szándékodat kérlek jelezd emailben a szilvia.barany@qmshungary.hu címen, Bárány Szilvia pénzügyi koordinátorunknál, tőle fog érkezni a díjbekérő is hozzád.

- Az Akadémia limitált: maximum 4-6 fős csoportokat indítunk.

Jelentkezem a !QMS Akadémiára:

 

 

Oktatók

A tréning oktatói

Tréningek

Jelentkezz tréningjeinkre