Talise Spa, Burj Al Arab Jumeirah - Dubai

Talise Spa, Burj Al Arab Jumeirah - Dubai

A luxus csúcsát kínáló Dubai Burj Al Arab Jumeirah ad otthont a Talise Spa névre keresztelt szépségszalonnak, mely királyi sarjként bánik minden betérő, kényeztetésre vágyó vendéggel.

A szálloda filozófiájával összhangban lévő első osztályú !QMS kezelések közé tartozik a The Burj Pearl Touch Experience, a kiváló hatásfokkal működő Ultimate Oxygen Renewal és az elsősorban az érettebb korosztály által keresett Complete Collagen Skin Lift.

A két órás Pearl Touch Experience egy személyre szabott arckezelés, mely értékes gyöngykivonatot és egyedi, bőrazonos hatóanyagokat használ, hogy a táplálja, kényeztesse és megemelje az arc kényes területeit. A sokoldalú kezelés harcol a kor előrehaladtával fellépő kollagénvesztéssel és visszaállítja a bőr természetes rugalmasságát.

A másfél órás Ultimate Oxygen Renewal kezelés szó szerint új életet lehet a bőrbe, és a legmélyebb szinten serkenti a sejtmegújulást. A bőr saját őssejtjeinek munkáját segítő terápiás kényeztetés növeli a elasztin termelést, ami egy ruganyosabb és üdébb arcképet eredményez.

Az öregedés látható jeleivel leszámoló Complete Collagen Skin Lift egy 90 perces áldás a bőrnek, aminek részeként az arc alapos mély tisztításon esik át mielőtt különleges technológiával a bőrbe juttatott kollagén segítségével megkezdődne a nyak, a dekoltázs és az arc bőrének megemelése és feszesítése.

;