Hotel Jagdhof, Tirol

Hotel Jagdhof, Tirol

Tirol szívében található a Hotel Jagdhof, ahol síelés könnyen háttérbe szorulhat az osztrák Alpok minden szépsége ellenére. A 20 különböző Spa létesítményt tömörítő resort kényeztető figyelemmel fordul a lazítani vágyó vendégek felé.

 

A széleskörű wellness élményt kínáló szállodában akár saját Spa kunyhód is lehet, hogy teljesen egyedül (vagy pároddal együtt) élvezd a táj szépségét és a magas szintű szolgáltatást, távol minden nyüzsgéstől. A jSPA-ban megtalálhatod a hely szellemiségét megragadó !QMS kezeléseket is: a Neo Thissudermie Jagdhofot és a Skin Cell Renewal Jagdhofot. Mindkét kezelés 90 percig tart és a bőr rugalmasságát, fiatalságát állítja helyre. A Neo Thissudermie Jagdhof az érettebb, stresszes bőrű vendégeknek nyújt enyhülést, miközben helyreállítja a szövetek károsodásait, míg a Skin Cell Renewal Jagdhof a bőr elasztin tartalmát növeli, hogy rugalmasabb és teltebb bőrképet hagyva maga után.

Az elsőosztályú kezeléseket kínáló, gyönyörű kidolgozású Spa létesítményt kültéri és beltéri medencék, gőzkabinok és szaunák teszik teljessé.

;