Kozák Yvette

Kozák Yvette

QMS Szépségszalon Szalonvezető

Mottóm: "Szeretném megmutatni annyi nőnek, amennyinek csak lehetséges, nem csak, hogy, hogyan legyünk szépek, de azt is, hogy, hogyan maradjunk azok." (Estée Lauder)  

25 éve, nagy reményekkel és hittel vágtam bele a kozmetikus szakmába, fülemben mesterem szavaival, miszerint „kalácsot adott a kezembe”. Elkezdtem hát gyúrni a magam kalácsát.

A szakmában töltött évek során, egyre erősödött bennem az érzés, hogy nem elég a vendégeknek csak a külsejével törődnöm, hisz ők is, én is többre vágyom, a belsőt is ápolni kell. Törődnöm kell a lelkükkel, értük is, és magamért is, ez teszi a munkámat és engem is teljessé. Így találtam rá a lélekkozmetikára, ami hitemmel megegyező, miszerint minden bőrprobléma lélekérzékeny, a bőr és a lélek oda-vissza hat egymásra. Testünk minden sejtjében benne van a lelkünk és a szellemünk, azaz az érzelmeink és a gondolataink energiarezgése. Ha a szívünk mélyén rendet teremtünk, ez kihat az érzelmeinkre és gondolatainkra, így e-kettőt kombinálva válhatunk kívül is ragyogóvá.A szépség szakembereként csak úgy lehetek hiteles, ha  tudásomat, ismeretanyagomat naprakészen bővítem, ezért rendszeresen részt veszek a munkámhoz és a folyamatos fejlődéshez szükséges szakmai továbbképzéseken.

Filozófiám:  Szeretet, pozitív gondolkodás, testi-lelki egészség, kiegyensúlyozottság, önbizalom, kisugárzás, vagyis belső szépség, mosoly, egyediség.A QMS-el néhány hónapja találkoztam. Az orvosi háttérrel rendelkező termékek, a kezelések eredményessége, és vendégeink elégedettsége, azonnal meggyőzött. Nagy örömömre szolgál, hogy ezt a csupa elhivatott és lelkes szakemberekből álló csapatot erősíthetem.

A QMS Szépségszalon vezetőjeként igyekszem a hozzánk betérő vendégeknek átadni a QMS életérzést,  mindennapjaikba becsempészni a QMS filozófiáját, melyet az itt eltöltött 2 óra kiterjesztéseként a szívükbe zárva magukkal vihetnek otthonaikba és a mindennapjaikba, hogy a következő találkozásig is aktív részesei legyenek e csodának.

Nagy örömömre szolgál, hogy ezt a csupa elhivatott és lelkes szakemberekből álló csapatot erősíthetem.