Karácsony Erika

Karácsony Erika

Spatrend Beauty Spa Menedzser

Karácsony Erika vagyok, 12 éve dolgozom a szolgáltató szektor különböző ágazataiban, és ebből 8 éve a szívemhez legközelebb álló wellness/szépségipar területen. 

Marketing szakirányon végeztem, majd később kozmetikusként és masszőrként szereztem képesítést. A wellness szakmát az alapoktól kezdtem el: Ausztria számos wellness szállodájában dolgoztam kozmetikusként, masszázsterapeutaként és spa supervisor-ként. Hazatérve a saját kis szalonomat vezettem, majd egy 5 csillagos szálloda spa részlegét irányíthattam. Az itt szerzett tapasztalataim után csatlakoztam a QMS lelkes csapatához. 

A QMS termékek hatékonysága azonnal meggyőzött. Több kozmetikai márkával dolgoztam már, de a QMS kezeléseknél soha nem kell "győzködnünk" a vendéget, hogy látja-e az eredményt, mert látja! 

Szeretem a vendégeinket vendégül látni: kiragadni a hétköznapok taposómalmából, és gondoskodni róluk, hogy végre ne nekik kelljen gondoskodni másokról.

A QMS csapata pedig egy igazi kis csoda: lelkes és igazán szívvel-lélekkel tevékenykedő, szakmailag képzett emberek, akikkel öröm együtt dolgozni - és ezt a vendégeink is érzik :) 

Valójában a szakmám számomra nem csak hivatás, de a hobbim is: imádok sportolni, szabadban lenni, szaunázni és szépülni :)