Hancz Marianna

Hancz Marianna

Szakmai karrieremet a 90-es évek közepén külföldön, az Egyesült Államokban kezdtem. Magyar-angol szakos tanulmányaimat követően közgazdász végzettséget szereztem, és 1997-tól már itthon, Budapesten dolgoztam egy nemzetközi adótanácsadó cégnél, majd egy HR tanácsadó cég kutatási vezetőjeként. Már ekkor megtapasztaltam, hogy mennyire fontos egy-egy felsővezető karrierje szempontjából a megjelenés, és a bizonyos életkor felett is megtartott fiatalos, igényes megjelenés. Banki HR tanácsadói, valamint egy távközlési cég HR igazgatói posztja után 2003-tól már saját HR tanácsadó céget vezettem, mely az akkoriban egyik legnevesebb magyar tulajdonú PR ügynökség leányvállalata is volt egyben. Szabadidőmben már ekkor is sokat foglalkoztam a külső megjelenés és a lélek kisugárzásának összefüggéseivel. A Francia Divatintézetben Szín- és stílustanácsadást tanultam, évekig tanulmányoztam a lélekgyógyászat rejtelmeit, asztrológiát, kineziológiát, Bach virágterápiát és számos lélekharmonizáló technikát tanultam.

A különös és rendhagyó váltás 2008-ban jött el, amikor egy hirtelen elgondolásból vezérelve a magasssarkú cipőt és a kiskosztümöt a hófehér szépségterapeuta ruhára cseréltem. Az akkori cégvezetői munkám mellett jeles eredménnyel elvégeztem a kozmetikus iskolát, és 2009-ben már saját szépülni és fiatalodni vágyó vendégeimet vártam a szalonomban. Az arc öregedésgátlására szakosodott szépségterapeutája lettem, aki azt vallja, hogy a fiatalság titka elsősorban a lélekben lakozik, de a természet és a tudomány erejét kombinálva ma már mindenki számára elérhető a fiatalos külső akár 50, vagy 60 éves kor felett is.

Szabadidőmben zongorázom, teniszezem, asztrológiával foglalkozom és legfőképp barátaimmal szeretek főzni, beszélgetni, kirándulni. 

;