Bodor-Nagy Orsolya

Bodor-Nagy Orsolya

QMS Spa Recepciós

Bodor-Nagy Orsolya vagyok, közgazdász, kozmetikus. 5 reklámszakmában töltött év után fogalmazódott meg bennem, hogy igazán mivel is szeretnék foglalkozni tovább. 2019-ben kiváló eredménnyel végeztem a kozmetikus iskolában, mely a legtökéletesebb szakma céljaim beteljesítéséhez: segíteni az embereknek, hogy jobban és magabiztosabban érezzék magukat a bőrükben, pozitívabb énképet alakítsanak ki magukról a tükörbe nézve.

A QMS Spatrend Beautyban recepciósként támogatom a kozmetikusokat és vendégeinket a folyamatok gördülékeny működésében. A Spatrend Beauty nyugodt és kellemes környezetével a legalkalmasabb hely a feltöltődésre, megszépülésre, ahol a QMS termékek egyedülálló technológiájukkal varázsolják csodaszéppé vendégeink bőrét. Szabadidőmben egy másik városban található szalonomban kozmetikusként fogadom vendégeimet, vagy a szabad levegőn lovak között töltődök pozitív energiával.

Kedvenc termékeim most:

Az egyik gyümölcssavas hámlasztó peeling, mert ritka az otthoni ápolásban, különleges és könnyebb is a használata, mint a szemcsés mechanikai peelingeknek, ami még a hajtőbe is beleragadt nekem sokszor. Szeretem, hogy azonnal üde lesz a bőröm tőle és sokkal feszesebb, mint máskor.

A másik a színezett hidratálókrém, mert nekem rendkívül fehér a bőröm és még az én világos bőrömhöz is igazodik és egységes színe lesz tőle.