Ragyogjon karácsonyra! Ajándék dekoltázs feszesítés

Ragyogjon karácsonyra! Ajándék dekoltázs feszesítés

Ár: 48 200 HUF (66 200 HUF helyett)
Időtartam: 90 perc

Karácsonyi bőrmegújító, feszesítő oxigénes arckezelés ajándék dekoltázsfeszesítéssel!

Vendégeink egyik kedvenc kezelését hoztuk nektek az Ünnepekre. Csodálatos megtapasztalni a női vendégeink elégedett mosolyát, amikor végzünk egy-egy kezeléssel. 

Az oxigénes kezelés titka éltető, megújító erejében rejlik. 

"Bármilyen egészségtudatosan is élünk, a városi levegő szmog-tartalma ellen vajmi keveset tehetünk. Egy-egy erdei séta vagy modern légszűrő berendezés csökkentheti a levegő károsanyag-tartalmát, de igazán hathatós fegyver nincs a kezünkben. Vagy mégis?

Amikor kipróbáltam a díjnyertes német anti-aging kozmetikai márka Oxigénes kezelését még nem is sejtettem, hogy a legnagyobb hatást nem a kollagénnek vagy a hialuronsavnak köszönhetem majd. Mindkét feszesítő és a bőr rugalmasságát visszaadó anyagból bőven kaptam a kezelés alatt, de az igazi csodafegyver a 96%-os orvosi tisztaságú oxigén volt.

Az oxigén kellemesen bizsergető, néha hideg érzete felpezsdítette a bőröm vérkeringését, amitől rögtön pirospozsgásabb lettem. Hozzáértő kozmetikusom szerint abban is segít, hogy a felvitt hatóanyagok még mélyebbre jussanak a bőrben.

Mivel az oxigént felvivő pisztoly nem érintkezett közvetlenül a bőrrel, ezért nem éreztem semmilyen kellemetlenséget, a kezelés ugyanolyan megnyugtató, kényeztető légkörben zajlott, mint az összes többi !QMS kezelés. Arcom feszesebb és élettel telibb lett, visszatért a nyári egészséges színemből és megszűnt az enyhe érdessége is.

Szívből ajánlom kipróbálását azoknak, akik szeretnék feltölteni bőrüket éltető oxigénnel.” Csilla

Kezelések

Időpont foglalás a !QMS referencia szalonba

2018 December
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2
Szabadnap
3 4 5 6 7 8
Szabadnap
9
Szabadnap
10 11 12 13 14 15 16
Szabadnap
17 18 19 20 21 22
Szabadnap
23
Szabadnap
24 25 26 27 28 29
Szabadnap
30
Szabadnap
31


Szalonok

Ahol a(z) Ragyogjon karácsonyra! Ajándék dekoltázs feszesítés elérhető

Vendégeink mondták

;