!QMS Tiszta oxigénes feszesítés

!QMS Tiszta oxigénes feszesítés

Ár: 48 200 HUF
Időtartam: 90 perc

A bőr anyagcsere folyamatai idővel lelassulnak, így az oxigén felvevő képessége is csökken. Az oxigén ugyanolyan éltető erő a bőr számára, mint a légzésünkhöz vagy a test bármely egészséges folyamatához. Ha az oxigénszint lecsökken, a bőr fakóbbá, petyhüdtebbé válhat és felgyorsulhat az öregedési folyamata. Az oxigén jelenléte elegengedhetetlen a természetes sejtosztódáshoz, a sejtregeneráció stimulálásához.

A !QMS Medicosmetics által kifejlesztett Oxygen Concentrator készülék 96%-os tisztaságú oxigénnel működik, ami új élettel tölti meg a bőrt és látványosan feltölti azt.

A kezelés során a letisztított bőrre kerülnek fel az értékes hatóanyagok, mint a nappali vagy éjszakai kollagén, a színtiszta oxigén és a feszesítéshez szükséges hialuronsav. A kezelést egy kellemes relaxációval és dekoltázsmasszázzsal zárjuk, hogy biztosan kipihenten és megújult bőrrel nézhessen újra tükörbe.

 • látványosan frissít

 • megemeli a tónusokat

 • feszesíti a barázdált területeket

 • feltöltődött lesz a bőr

 • ragyogó tekintetet eredményez

Kezelések

Időpont foglalás a !QMS referencia szalonba

2018 November
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2 3
Szabadnap
4
Szabadnap
5 6 7 8 9 10
Szabadnap
11
Szabadnap
12 13 14 15 16 17
Szabadnap
18
Szabadnap
19 20 21 22 23 24
Szabadnap
25
Szabadnap
26 27 28 29 30


Szalonok

Ahol a(z) !QMS Tiszta oxigénes feszesítés elérhető

Vendégeink mondták

 • Judit Beküldve 2017. 05. 24. 00:00

  Sokat vagyok a szabadban, amikor csak tehetem, visszük kirándulni a gyerekeinket. Így nem is volt kérdés számomra, hogy higgyek-e abban, mit tud egy oxigénes kezelés. Viszont meglepődtem a végeredményen. Ha jól jegyeztem meg: a levegő 20%-os oxigén tartalmát alakítja át 95 %-os tisztaságú oxigénné. Ezt azért még a svájci alpokban sem kapjuk meg. Azóta csak erre a kezelésre járok, nekem nagyon bevált, hihetetenül felpezsdíti az arcbőrömet, feszesít, sőt még az apróbb pigmentfoltjaim is eltűntek idővel. Szívből ajánlom mindenkinek és gratulálok a !QMS csapatnak ezért a csodás környezetért!

  Értékelés:
 • Réka Beküldve 2017. 04. 19. 00:00

  Most voltam másodjára oxigénes kezelésen, de mindkétszer meglepődtem a látványon. Annyira más lett a bőröm színe, hogy nem hittem a szememnek. A ráncaim kifeszültek, eltűntek a fekete karikáim a szemem alól, ami egyébként kifejezetten zavar és még sehol nem tudtak kezdeni vele szinte semmit. Voltam már korábban Activator kezelésen, az is tetszett, de azt hiszem, ez lesz a kedvencem és a kozemtikus javaslatára 4-5 hetente megyek újra. Használom az otthoni termékeket is, lecseréltem minden termékemet azonnal a fürdőszobában, amikor megismertem a !QMS hatását. Sokat költöttem eddig is a szépségápolásra és a megelőzésre is, de ilyen jól működő termékcsaláddal még nem találkoztam, Az külön tetszik, hogy medikozmetikum, számomra ez a megbízhatóságot és hatékonyságot jelenti. Szeretem a !QMS szalon hangulatát is és a különleges bánásmódot, amit minden alkalommal élvezhetek a szakszerű kiszolgálás mellett. Gratulálok nektek!

  Értékelés:
;