!QMS Pigmentkorrekciós kezelés

!QMS Pigmentkorrekciós kezelés

Ár: 46 800 HUF
Időtartam: 90 perc

A pigmentfoltok olyan bőrelváltozások, amelyek a bőr felszínén fordulnak elő olyan zavart melanintermelés miatt, amelyet jellemzően a napsugárzás és a bőr öregedési folyamatai okoznak.
Természetesen van rá megoldás a !QMS kezelési portfóliójában! Egy olyan bőrhalványító szérum az alapja, melyet kifejezetten erre a célra fejlesztett ki Schulte professzor. A !QMS SkinTone Light Serum egy erőteljes hatóanyag koncentrátum, amelyet az időskori- és a napsugárzás által okozott hiperpigmentált foltok kezelésére tervezett a doktor úr. Legfőbb hatóanyagai a szója izoflavonoid és a kerti zsázsa kivonata, melyek csökkentik a melanin képződését és halványítják a pingmentfoltokat, illetve a Hexyl resorcinol egy finom, mégis hatékony halványító anyag, amely védő tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint az Oligopeptide-34, amely szintén a melanin termelődésének csökkentésével akadályozza meg az időskori - és különböző hiperpigmentált foltok kialakulását. 

A !QMS pigmentkorrekciós kezelésében a QMS SkinTone Light Serum mellett kiemelkedő szerepet kap a !QMS Oxygen Concentrator 98%-os tiszta oxigén juttatása a bőrbe, melyek közös használatával már az első kezelés után látványos eredményt érhetünk el, de a pigmentfoltok eltávolításához kúra szükséges, melyet egyedileg állítunk össze vendégünknek az arcdiagnosztika során. 

Kezelések

Időpont foglalás a !QMS referencia szalonba

2017 Október
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1
Szabadnap
2
Teltház
3
Teltház
4
Teltház
5
2 szabad hely
6
!QMS Anti-aging Konferencia I Spatrend Beauty Bőrátalakító Show
7
Szabadnap
8
Szabadnap
9
Teltház
10 11 12
2 szabad hely
13 14
Szabadnap
15
Szabadnap
16 17 18 19 20 21
Szabadnap
22
Szabadnap
23 24 25 26 27 28
Szabadnap
29
Szabadnap
30 31


Szalonok

Ahol a(z) !QMS Pigmentkorrekciós kezelés elérhető

Vendégeink mondták

;