Méregtelenítő, tavaszváró csomag

Méregtelenítő, tavaszváró csomag

Ár: 90 700 HUF
Időtartam: 90 perc

Az újjáéledő természettel összhangban hagyja, hogy a sejtjeink is újjászülessenek, és erősebben, egészségesebben várják a tavaszt. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani a méregtelenítő csomagunkkal, mely ötvözi az otthoni kezelés rendszerességét a szalonkezelések magas hatóanyag koncentrációjával.

A méregtelenítő csomag központi eleme az új sejtvédő medikozmetikum, az EpiGen Daily Detox Serum, amely meghosszabbítja a bőrsejtek fiatalságát. A bőr egészségét és a sejtek stressztűrő képességét fokozó lágy szérum hosszan tartó hidratáltságot is eredményez, így tökéletes választás a tavaszi arcápoláshoz. A komplex hatóanyag tartalmú készítmény rugalmasabbá, simábbá teszi a bőrt, miközben az öregségi foltok számát és színét is mérsékli.

Az otthoni bőrápolásba könnyen beilleszthető szérum mellé két Urban Repair Signature arckezelést is ajánlunk, amelyből a másodikat mi álljuk. A szérum és a két kezelés együttes hatása révén bőröd teljes felfrissülésen, megerősödésen és megfiatalodáson megy majd keresztül. A városi életmód káros hatásaival szemben kifejlesztett kezelés hosszú távú hidratálást nyújt és segít a stressz okozta sejtszintű sérülések kijavításában is. 

A méregtelenítő csomaggal erős, egészséges és ragyogó bőrrel várhatod a napsütésben gazdag nyarat.

A csomag tartalma:

- EpiGen Daily Detox Serum - 30 ml

- 2 db Urban Repair Signature kezelés

A ajánlat érvényessége: 2018. március 30 - május 31.

Kezelések

Időpont foglalás a !QMS referencia szalonba

2018 Május
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2 3 4 5
Szabadnap
6
Szabadnap
7 8 9 10 11 12
Szabadnap
13
Szabadnap
14 15 16 17 18 19
Szabadnap
20
Szabadnap
21 22 23 24 25 26
Szabadnap
27
Szabadnap
28 29 30 31


Szalonok

Ahol a(z) Méregtelenítő, tavaszváró csomag elérhető

Vendégeink mondták

;