Méregtelenítő, tavaszváró csomag

Méregtelenítő, tavaszváró csomag

Ár: 90 700 HUF
Időtartam: 90 perc

Az újjáéledő természettel összhangban hagyja, hogy a sejtjeink is újjászülessenek, és erősebben, egészségesebben várják a tavaszt. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani a méregtelenítő csomagunkkal, mely ötvözi az otthoni kezelés rendszerességét a szalonkezelések magas hatóanyag koncentrációjával.

A méregtelenítő csomag központi eleme az új sejtvédő medikozmetikum, az EpiGen Daily Detox Serum, amely meghosszabbítja a bőrsejtek fiatalságát. A bőr egészségét és a sejtek stressztűrő képességét fokozó lágy szérum hosszan tartó hidratáltságot is eredményez, így tökéletes választás a tavaszi arcápoláshoz. A komplex hatóanyag tartalmú készítmény rugalmasabbá, simábbá teszi a bőrt, miközben az öregségi foltok számát és színét is mérsékli.

Az otthoni bőrápolásba könnyen beilleszthető szérum mellé két Urban Repair Signature arckezelést is ajánlunk, amelyből a másodikat mi álljuk. A szérum és a két kezelés együttes hatása révén bőröd teljes felfrissülésen, megerősödésen és megfiatalodáson megy majd keresztül. A városi életmód káros hatásaival szemben kifejlesztett kezelés hosszú távú hidratálást nyújt és segít a stressz okozta sejtszintű sérülések kijavításában is. 

A méregtelenítő csomaggal erős, egészséges és ragyogó bőrrel várhatod a napsütésben gazdag nyarat.

A csomag tartalma:

- EpiGen Daily Detox Serum - 30 ml

- 2 db Urban Repair Signature kezelés

A ajánlat érvényessége: 2018. március 30 - május 31.

Kezelések

Időpont foglalás a !QMS referencia szalonba

2018 Április
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1
Szabadnap
2 3 4 5 6 7
Szabadnap
8
Szabadnap
9 10 11 12 13 14
Szabadnap
15
Szabadnap
16 17 18 19 20 21 22
Szabadnap
23 24 25 26 27 28
Szabadnap
29
Szabadnap
30


Szalonok

Ahol a(z) Méregtelenítő, tavaszváró csomag elérhető

Vendégeink mondták

;