Vezse Judit

Vezse Judit

QMS spa és brand manager

Néhány évvel ezelőtt hitetlenkedve, de kíváncsian álltam a férjem előtt, aki akkor már évek óta ismerte a QMS-t. Azelőtt nem beszéltünk mélyen a termékekről, a tudásáról pláne nem, de az akkori magyar tulajdonos betegeskedése megrázott minket és elindított bennünk megmentő  gondolatokat a QMS felé. 
4 évig szünetelt itthon ez a termékcsalád, közben jöttek-mentek az anti-aging-re specializálódott termékegyüttesek. 
Óvatosan lépkedtünk előre, meg akartunk győződni arról,  akarjuk-e, tudunk-e és képesek vagyunk-e foglalkozni a szépségipar gyönyörű és izgalmas területével.
Kipróbáltunk egy kezelést Ausztriában, majd a londoni központban és elámultam a hatásmechanizmustól.
Napról-napra egyre közelebb éreztem magam a QMS-hez, és minél többet tudtam meg róla, annál különlegesebbnek tartottam.
Egy év előkészület után visszahoztuk Magyarországra,  végre megnyitottuk a referenciaszalont és azóta terjeszkedünk.  Ez 2015 júliusában volt. 
Azóta a QMS brand és spa menedzsereként igyekszem átadni a hitet, a tudást, a spa és medi érzést a vendégeknek és a kozmetikusoknak is. Követem mások lelkesedését, jó látni, hogy ezt mennyire szívből és könnyedén lehet csinálni. 
A hitünket és az erőnket növelte, hogy 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben is megnyertük a világ legjobb kozmetikuma címet a World Spa Awards-on, 2018-ban pedig a QMS atyja, Dr. med Erich Schulte professzort tüntették ki Best Spa Pioneer díjjal.
A QMS termékek, a brand és QMS spa-k is söpörnek be díjakat évről-évre, ez hatalmas elismerés és nagyon büszkék vagyunk!
Egyszerűen imádjuk! Kívánom, hogy mindenki megtapasztalhassa a kezelésinket. Legalább egyszer az életében...

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal, nagyon szívesen segítek mindenben!

Üdvözlettel,

Vezse Judit

spa és brand manager

M: +36306419717

E: judit.vezse@spatrend.hu

W: www.spatrendbeauty.hu

C: 2096 Üröm, Kőbánya utca 11.

Spatrend Beauty - QMS Központ

Tréningek amikben oktat:

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Több információ