Próbáld ki új luxusszalonunkat

Próbáld ki új luxusszalonunkat

Ez a különleges megjelenésű épület már kívülről is nagy vonzerővel bír. Belsőépítészeti és lakberendezési átalakításink azt a célt szolgálták, hogy a szalonba lépve is tökéletes csendben, nyugolomban és harmóniában legyen részed, miközben hétköznapi gondolataidat magad mögött hagyva élvezed a relaxáló kezeléseink egyikét. Már a recepció is úgy készült, hogy a wellness tökéletes érzetét adja. Élmény belépni és élmény várakozni is. A luxus felszereltségű, relax hangulatú, otthonos kezelőink a tökéletes pihenés oázisát jelentik majd számodra. 

    

Nem kell üres kézzel távoznod a kezelések után, mert anti-aging kezeléseinknek azonnal észrevehető a hatása. Profi bőrspecialista szakembereink olyan útravaló csomagot állítanak neked össze, amelyet otthon használva a bőröd rövid idő alatt akár 10-15 évet fiatalodik.  

Ha kedved támadt kipróbálni szalonunkat, akkor kérlek az alábbi link alatt található űrlap kitöltésével jelezd felénk érkezési szándékodat, és mi hamarosan jelentkezünk, hogy közösen találhassuk meg a számodra legideálisabb kezelési időpontot.