Elindítottunk egy 4 hetes intenzív anti-aging átalakító programot.

Elindítottunk egy 4 hetes intenzív anti-aging átalakító programot.

Elindítottunk egy 4 hetes intenzív anti-aging átalakító programot. Őszintén kíváncsi vagyok, mit lehet kihozni ilyen rövid időn belül is a bőrből. Szerintem fantasztikus lesz és elképesztően izgalmas, hogy most hétről hétre látjuk a változást.
Azt tudom és tapasztalom, hogy mire képes egy QMS kezelés és az otthoni bőrápolás hozzá, de eddig mindig többhónapos folyamatnak indultunk neki a vendégeinkkel havi 1 kezeléssel és azt kiegészítve az otthoni rutinnal.

Tegnapi vendégünk Judit most töltötte be az 50. életévét. Gyönyörű hölgy, vékony, modern és odafigyel magára. Az arcbőrén meglátszik a biológiai kor és az elmúlt években összegyűjtött munkahelyi stressz. Célul tűztük ki, hogy 4 hét alatt 10 évet letagadhasson. Mondanom sem kell, hogy mennyire izgatott ő is és mi is!

bőrállapot felmérése alapján ezt tapasztaltuk:
Judit alap bőrtípusa jellemzően kombinált, felületi vízhiánnyal, mely mostanra már a kezdődő zsírhiányt is mutatja az arc különböző részein. Tónusa kezd megereszkedni, ez a kollagénvesztés miatt van, ezért kifejezetten időben érkezett hozzánk. Elszórtan hiperpigmentáció jelentlkezik az arc teljes területén, illetve a mimikai ráncok kezdenek elmélyülni a homlok, szem, orr-ajak barázda környékén.

Oxigénes kezeléssel indítottuk a 4 hetes intenzív átalakító programunkat: Judit bőre nagyon jól reagált már az első kezelésre is, a kezdeti gyümölcssav okozta pirosság percek alatt vissszahúzódott, az Alga Mask és az oxigénterápia, valamint az Activator Mask együttes hatása azonnal látványosan feltöltötte az apró és a mélyebb vonalakat is.

Igyekeztünk ugyanabban a szögben és fényben fotózni, hogy ti is megnézhessétek a végeredményt. Nagyon látványos, és alig két óra telt el csak a két képsorozat között!

Miket használtunk a kezelés során, amelyet otthon is folytat a következő kezelésig?:

 


Judit nagyon lelkes és motivált lett az első eredménytől, így a következő héten szerdán újra találkozunk, ahol egy mélyhidratáló kezeléssel folytatjuk a fiatalító programunkat. Hozok nektek képeket róla újra.
Addig is nézzétek meg a 4 hetes intenzív anti-aging átalakító program részleteit az oldalunkon és kezdjétek el ti is, jelentkezzetek be már most az első alkalomra, hogy minél hamarabb megszépülhessetek ti is!