Próbáld ki új luxusszalonunkat

Próbáld ki új luxusszalonunkat

Megnyílt a SpaTrend Beauty leggyönyörűbb anti-aging szépségszalonja Ürömön. A modern megjelenésű épületben kialakított luxus szépségszalon nagy várakozások után nyitotta meg kapuit a Pilisi település festői természeti környezetében. A helyiek és a környéken lakók nagyon örülnek az arcfiatalító központ megnyitásának, mert így lakóhelyükhöz közel, tökéletes nyugalomban lehet részük a világbajnok !QMS medikozmetikai kezeléseiben. Gyere el és próbáld ki te is. 

BővebbenBővebben
Marie Claire

Marie Claire

"RESTART!

A '!QMS bőrápoló és spakezeléseket tartalmazó termékkínálata jó eséllyel emlékezhet a sok gyakolró szépségkezelés-rajongó, akik a Spatrenddel közös partnerségnek hála mostantól ismét élvezhetik a márka rendkívül hatékony szolgáltatásait, termékeit. Így az anti-aging Pure Oxygent és a bőr javítását szolgáló SK Alpha Revital arcápolót is."

BővebbenBővebben
Elle

Elle

"KOLLAGÉN A BŐRÜNKNEK

A QMS Medicosmetics világszerte ismert arrl, hogy bőrfiatalító kezelései közelebb járnak az orvosláshoz, mint a mindennapi ápoló kozmetikához. 

 

BővebbenBővebben
Marie Claire, Színterápia

Marie Claire, Színterápia

Túri Dorottya járt nálunk a Marie Claire-től, hogy kipróbálja a kollagénes arcfiatalító kezelést. Hogy milyen tapasztalatai voltak, ő maga mondja el a Marie Claire 2015. októberi szám szépségextrájában. 

BővebbenBővebben