Egy szúnyogcsípésbe is belehalnál, ha ez nem lenne...

Egy szúnyogcsípésbe is belehalnál, ha ez nem lenne...

Ha nem lenne kollagén a bőrödben, egy szúnyogcsípés elvakarása el is fertőződhetne. 

A rossz hír az, hogy 30 évtől egyre kevesebbet termel a szervezetünk, 40 év fölött nagyjából a felére csökken, 60 évtől már nagyon kevés marad. A rugalmasságot, feszességet adó kollagénfehérje eltűnése miatt egyre erősebbek a ráncaid és sajnos megállíthatatlanul szaporodnak. Bőröd összeesik, a tónusaid megereszkednek.

Ma, amikor kinyomtam egy pumpányit a nappali kollagénből, arra gondoltam, hogy hihetetlen, hogy ennyi elég az egész arcomra és egy mozdulattal (és persze következetességgel) tudom pótolni mindazt, amihez a bőröm másképpen nem jut hozzá.

Hálásak vagyunk a professzorunknak és büszkék vagyunk rá, mert a kollagén olyan nagy molekula, hogy nem fér át a pórusaidon,de ő megoldotta és bezárta nekünk ebbe a fiolába. Az eljárásáért Szépség Oscar-díjat kapott, ami szabadalmaztatva az egyetlen a világon, ami képes visszajuttatni a bőrbe a kollagént. Neki köszönhetően sokan szépülnek és gyógyulnak ma már. 

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Több információ