Bárhová is mész, ezeket vidd magaddal

Bárhová is mész, ezeket vidd magaddal

Bárhová is utazom, ezek mindig velem vannak! A bőröm felfrissül egy hosszú repülőút után, de ha valamiárt dehidratálttá válik vagy erős napsütés éri, akkor is rögtön helyre tudom hozni.

Azt gondoltam néhány évvel ezelőtt, hogy nincs szükségem túl sok szépségápolási termékre és nem kell változtatnom a szokásaimon, mert engem nem ér utol a kor.

Attól kezdve látható a bőrömön folyamatos változás, ahogy betöltöttem a harmincat. Ezt többször hangoztatom a környezetemben, akik egyébként nem látják olyan drasztikusnak a változást, mint én. Nyugtalanít, hogy gyorsan telik az idő és szerencsésnek érzem magam, hogy megismertem a !QMS-t. Néhány éve megkérdezte az egyik baraátnőm, hogy mitől olyan szép a bőröm. Akkor még csak ismerkedtem a !QMS napi rutinjával, éppen csak néhány hónapon voltam túl, de óriási volt a különbség a korábbi bőrállapotomhoz képest.

Ha nem hinnék benne, nem tudnám hitelesen és magabiztosan ajánlani senkinek. Szeretk nő lenni és nagyon szeretem a szépség minden formáját. Nem a külsőségeket, hanem a sugárzó dolgokat. Ha kiegyensúlyozott vagy, az a bőrödön is meglátszik...

Útitársként, ha nem is, de a bőröndbe csomagoljátok magatokkal a napi használatú kozmetikumokat és egy-két feszesítő maszkot a különleges vacsorákra vagy az utazás által okozott kiszáradásra. Én is így teszek. 

 

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Több információ