Pure Oxygen Treatment - Tiszta Oxigénes kezelés

Pure Oxygen Treatment - Tiszta Oxigénes kezelés

Ár: 50 700 HUF
Időtartam: 90 perc

A bőr anyagcsere folyamatai idővel lelassulnak, így az oxigén felvevő képessége is csökken. Az oxigén ugyanolyan éltető erő a bőr számára, mint a légzésünkhöz vagy a test bármely egészséges folyamatához. Ha az oxigénszint lecsökken, a bőr fakóbbá, petyhüdtebbé válhat, és felgyorsulhat az öregedési folyamata. Az oxigén jelenléte elegengedhetetlen a természetes sejtosztódáshoz, a sejtregeneráció stimulálásához.

A QMS Medicosmetics által kifejlesztett Oxygen Concentrator készülék 98%-os tisztaságú oxigénnel működik, ami új élettel tölti meg a bőrt és látványosan feltölti azt.

A kezelés során a letisztított bőrre kerülnek fel az értékes hatóanyagok, mint a nappali vagy éjszakai kollagén, a színtiszta oxigén és a feszesítéshez szükséges hialuronsav. A kezelést egy kellemes relaxációval és dekoltázsmasszázzsal zárjuk, hogy biztosan kipihenten és megújult bőrrel nézhessen újra tükörbe a vendégünk.

  • Látványosan frissít

  • Megemeli a tónusokat

  • Feszesíti a barázdált területeket

  • Feltöltődött lesz a bőr

  • Ragyogó tekintetet eredményez

Anti-Aging kezelések

Időpontfoglalás

2021 Január
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2
Szabadnap
3
Szabadnap
4 5 6 7 8 9
Szabadnap
10
Szabadnap
11 12 13 14 15 16
Szabadnap
17
Szabadnap
18 19 20 21 22 23
Szabadnap
24
Szabadnap
25 26 27 28 29 30
Szabadnap
31
Szabadnap

Hozzájárulok, hogy az önként megadott adataimat a SpaTrend Beauty Kft. regisztrációm céljából kezelje. Kijelentem, hogy a Vendég adatvédelmi szabályzatot és tájékoztatót elolvastam és megértettem.


Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Több információ