Exclusive Winter Wellness Treatment - Téli wellness bőrápolás

Exclusive Winter Wellness Treatment - Téli wellness bőrápolás

Ár: 58 300 HUF helyett 45 000 HUF
Időtartam: 3 óra

Ajándékozz exkluzív wellness bőrápolást! Ki az, akinek a legnagyobb szüksége van egy wellness kényeztetésre a szeretteid közül? Ki az, akit szívből meglepnél ezzel a csodálatos élménnyel és aki a legnagyobb örömmel fogadná ezt tőled?

Ez a csomag egy nagyon különleges és valóban exkluzív összeállítás, melyben az arcfeszesítés mellett kényeztetjük és regeneráljuk a kezeket és puhává varázsoljuk a talpakat is. 

Mit tartalmaz?

- Wellness téli fahéjas arcfiatalító kezelést  - 60 perc 

- Kézregeneráló kezelést a fáradt, kiszáradt kezekre - 30 perc 

- Wellness talp pedikűrt a pihe-puha talpakért - 60 perc 

Wellness arckezelés

A fahéj melegítő és fertőtlenítő hatását szolgálja a legújabb téli kezelésünk, az SK-Alpha feszesítő kezelés, mely egyedülálló módon kelti új életre a fakó, élettelen és száraz bőrt.

A fahéj erejét és kellemesen csábító illatát is magáénak tudhatja az, aki kipróbálja a téli időszakra tervezett SK-Alpha arcfeszesítő kezelést. A minden bőrtípusnak megfelelő másfél órás kezelés élettel telivé, puhává és ragyogóvá teszi a bőrt, melyet különleges alkalmak előtt vagy a fakó, sápadt bőr újjáélesztésére ajánlunk elsősorban.

Kézregeneráló kezelés:

Ez az üdítő, relaxáló kezelés kifejezetten a kezeket célozza. Hasonlóan az arckezelésekhez, itt is gyümölcssavat alkalmazva távolítjuk el az elhalt hámsejteket, majd egy kellemes masszázzsal juttatjuk a hatóanyagokat a bőrbe, ami így újra puha és selymes tapintású lesz. A pigmentfoltok halványítására is tökéletes segítség a regeneráló kezelésünk.

  • Regenerálja az öregedő bőrt

  • Halványítja a pigmentfoltokat

  • Puhává, finom tapintásúvá teszi a kezelt területet

  • Az extrémen kiszáradt, érzékeny és irritált bőrt is hatékonyan helyreállítja

Wellness talp-pedikűr:

A CALLUSPEELING a svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, csodálatos kezelés formájában, mely gyógyít és véd. A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek. A Calluspeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

Anti-Aging kezelések

Időpontfoglalás

2020 Április
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2 3 4
Szabadnap
5
Szabadnap
6 7 8 9 10 11
Szabadnap
12
Szabadnap
13 14 15 16 17 18
Szabadnap
19
Szabadnap
20 21 22 23 24 25
Szabadnap
26
Szabadnap
27 28 29 30

Hozzájárulok, hogy az önként megadott adataimat a SpaTrend Beauty Kft. regisztrációm céljából kezelje. Kijelentem, hogy a Vendég adatvédelmi szabályzatot és tájékoztatót elolvastam és megértettem.