Exclusive Winter Wellness Treatment - Téli wellness bőrápolás

Exclusive Winter Wellness Treatment - Téli wellness bőrápolás

Ár: 58 300 HUF helyett 45 000 HUF
Időtartam: 3 óra

Ajándékozz exkluzív wellness bőrápolást! Ki az, akinek a legnagyobb szüksége van egy wellness kényeztetésre a szeretteid közül? Ki az, akit szívből meglepnél ezzel a csodálatos élménnyel és aki a legnagyobb örömmel fogadná ezt tőled?

Ez a csomag egy nagyon különleges és valóban exkluzív összeállítás, melyben az arcfeszesítés mellett kényeztetjük és regeneráljuk a kezeket és puhává varázsoljuk a talpakat is. 

Mit tartalmaz?

- Wellness téli fahéjas arcfiatalító kezelést  - 60 perc 

- Kézregeneráló kezelést a fáradt, kiszáradt kezekre - 30 perc 

- Wellness talp pedikűrt a pihe-puha talpakért - 60 perc 

Wellness arckezelés

A fahéj melegítő és fertőtlenítő hatását szolgálja a legújabb téli kezelésünk, az SK-Alpha feszesítő kezelés, mely egyedülálló módon kelti új életre a fakó, élettelen és száraz bőrt.

A fahéj erejét és kellemesen csábító illatát is magáénak tudhatja az, aki kipróbálja a téli időszakra tervezett SK-Alpha arcfeszesítő kezelést. A minden bőrtípusnak megfelelő másfél órás kezelés élettel telivé, puhává és ragyogóvá teszi a bőrt, melyet különleges alkalmak előtt vagy a fakó, sápadt bőr újjáélesztésére ajánlunk elsősorban.

Kézregeneráló kezelés:

Ez az üdítő, relaxáló kezelés kifejezetten a kezeket célozza. Hasonlóan az arckezelésekhez, itt is gyümölcssavat alkalmazva távolítjuk el az elhalt hámsejteket, majd egy kellemes masszázzsal juttatjuk a hatóanyagokat a bőrbe, ami így újra puha és selymes tapintású lesz. A pigmentfoltok halványítására is tökéletes segítség a regeneráló kezelésünk.

  • Regenerálja az öregedő bőrt

  • Halványítja a pigmentfoltokat

  • Puhává, finom tapintásúvá teszi a kezelt területet

  • Az extrémen kiszáradt, érzékeny és irritált bőrt is hatékonyan helyreállítja

Wellness talp-pedikűr:

A CALLUSPEELING a svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, csodálatos kezelés formájában, mely gyógyít és véd. A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek. A Calluspeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

Anti-Aging kezelések

Időpontfoglalás

2020 Szeptember
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2 3 4 5
Szabadnap
6
Szabadnap
7 8 9 10 11 12
Szabadnap
13
Szabadnap
14 15 16 17 18 19
Szabadnap
20
Szabadnap
21 22 23 24 25 26
Szabadnap
27
Szabadnap
28 29 30

Hozzájárulok, hogy az önként megadott adataimat a SpaTrend Beauty Kft. regisztrációm céljából kezelje. Kijelentem, hogy a Vendég adatvédelmi szabályzatot és tájékoztatót elolvastam és megértettem.


Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Több információ