ANTI-CELLULITE CONTOURING TREATMENT - ANTICELLULIT FESZESÍTŐ TESTKEZELÉS

ANTI-CELLULITE CONTOURING TREATMENT - ANTICELLULIT FESZESÍTŐ TESTKEZELÉS

Ár: 44 400 HUF
Időtartam: 90 perc

A QMS testkezelése feszesebbé teszi a test kontúrvonalait, erőteljesen stimulálja a zsírszövetek lerakódásának kitett testfelületeket (has, csípő, popsi, combok), ahol a cellulit tipikusan kialakul. A kezelés során használt CO2 POWDER és LIFT-O-FIRM BODY készítmények egymással szinergiában serkentik a keringést, és fokozzák a szövetek oxigénellátottságát.

A professzionális QMS termékek kombinációja és együttes működése segít a toxinok eltávolításában, simábbá teszi a bőr textúráját, erőteljesen hidrálja a bőrt, és finomítja a kontúrokat.

TAVASZ. MÉREGTELENÍTÉS. QMS.

Szeretnél feszesebb combokat, simább bőrt és cellulit nélküli popsit vagy hasat? Akkor figyelmedbe ajánljuk a 10 hetes anticellulit testfeszesítő kúránkat, amely egy intenzív hatású, bőrstruktúra javító kezeléscsomag, kifejezetten a kérdéses (has, csípő, popsi, combok) területekre fókuszálva.

A QMS anticellulit kezelései segítik a bőrfelszín közeli zsírlerakodások csökkenését, feszesebbé teszik a test kontúrvonalait és simább tapintású bőrképet hagynak maguk után. A QMS szépségszalonokban szakavatott kezek által végzett feszesítő kezelés során olyan medikozmetikumokat használunk, amelyek együttes hatása növeli a cellulitra hajlamos területek vér- és oxigénellátását, így a fokozódik az anyagcsere és a méregtelenítés.

A kúraszerűen igénybe vehető intenzív kezeléssorozat látványos eredményeket hoz a bőr struktúrájának javulásában, ami tapintásra és látványra is könnyedén észrevehető. 

Ne szalaszd el a kínálkozó lehetőséget, kezdd meg most a cellulit elleni hadjáratot!

 

Anti-Aging kezelések

Időpontfoglalás

2020 Szeptember
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2 3 4 5
Szabadnap
6
Szabadnap
7 8 9 10 11 12
Szabadnap
13
Szabadnap
14 15 16 17 18 19
Szabadnap
20
Szabadnap
21 22 23 24 25 26
Szabadnap
27
Szabadnap
28 29 30

Hozzájárulok, hogy az önként megadott adataimat a SpaTrend Beauty Kft. regisztrációm céljából kezelje. Kijelentem, hogy a Vendég adatvédelmi szabályzatot és tájékoztatót elolvastam és megértettem.


Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Több információ